Χρεώσεις Αποστολών & Τρόποι Πληρωμής

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για όλες τις παραγγελίες έως 2 κιλά, το κόστος αποστολής αντιστοιχεί σε 3,50€. Για κάθε επιπλέον κιλό στην παραγγελία, η χρέωση αντιστοιχεί σε 0,80€.

Ως ιδιαίτερη προσφορά από το Cretan Pharmacy προς όλους τους κατοίκους της πόλης των Χανίων, επωφελείστε μειωμένο κόστος παράδοσης με courier, στην τιμή των 2€!

Στην περίπτωση Δυσπρόσιτων Περιοχών (ΔΠ), υπάρχει επιπλέον χρέωση αποστολής βάση της τιμολόγησης των εταιριών courier, ποσό που αντιστοιχεί στα 5€. Για τη διευκόλυνσή σας, η πληροφορία αυτή, παρέχεται από το σύστημα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και κατά τη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας, ώστε να είστε ενήμεροι για πιθανές επιπλέον χρεώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, η υπηρεσία της αντικαταβολής κοστίζει 1,50€.

Σημειώσεις:

  • Σε περιπτώσεις μεγάλης αναλογίας όγκου/βάρους της παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε για πιθανές επιπλέον χρεώσεις.
  • Για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες αποστολής «Πρωινή Παράδοση», η επιπλέον επιβάρυνση αντιστοιχεί σε 2,50€ η κάθε μία ξεχωριστή υπηρεσία.


 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Σχετικά με το κόστος μεταφοράς, αυτό εξαρτάται πρωτίστως από τη χώρα προορισμού της αποστολής και επιπρόσθετα από το ακριβές βάρος των προϊόντων της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διάρκεια καταχώρισης της παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας φαρμακείου, το συνολικό κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα και ενημερώνεται αντίστοιχα ο χρήστης.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής για την παραγγελία σας είναι οι εξής:


1. Αντικαταβολή Μετρητοίς

Τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρία courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή τους. Η υπηρεσία της αντικαταβολής κοστίζει 1.5€.

Σημείωση: Η παραπάνω μέθοδος πληρωμής δεν ισχύει για τις αποστολές στο εξωτερικό.

 

2. Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα

Εφόσον επιλεγεί αυτή η μέθοδος πληρωμής, κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της τράπεζας Πειραιώς το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών Verisign, η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

 

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό / Ηλεκτρονική Πληρωμή e-Banking

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης, είτε μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής e-Banking. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε πολύ να συμπληρώνετε στο πεδίο της αιτιολογίας το Ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον Αριθμό Παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, παρακαλούμε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης ή ηλεκτρονικής πληρωμής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: manager@cretan-pharmacy.com , ώστε στην συνέχεια να προχωρήσουμε τη διαδικασία της παραγγελίας σας.

Η κατάθεση του συνολικού ποσού θα πρέπει να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

 

  • Τράπεζα Πειραιώς (IBAN): GR7301711720006172040030406
  • Alpha Bank (IBAN): GR4201406480648002002005300
  • Eurobank (IBAN): GR7102607460000910200565144

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!  Στην περίπτωση των πληρωμών μέσω τραπεζικής κατάθεσης και e-Banking, τα πιθανά έξοδα εμβάσματος/μεταφοράς επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη! 
Το ίδιο ισχύει και για τις παραγγελίες του εξωτερικού!

 

4. Paypal

Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην e-Bay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας - FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετάνιας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής". Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε/από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com.

Για πληρωμές μέσω PayPal παρακαλούμε, χρησιμοποιείστε το e-mail: sales@cretan-pharmacy.com και στη συνέχεια η αποστολή του αποδεικτικού πληρωμής να πραγματοποιείται στην ίδια διεύθυνση.

8