Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται την ίδια ημέρα, εφόσον βεβαίως τα προϊόντα που αφορούν είναι όλα διαθέσιμα σε απόθεμα στο φαρμακείο μας. Στην περίπτωση μη-διαθεσιμότητας προϊόντων, επικοινωνούμε μαζί σας άμεσα ώστε να σας ενημερώνουμε σχετικά και να προσδιορίσουμε τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης της παραγγελίας. Ο μέσος χρόνος παράδοσης των προϊόντων, είναι κατά προσέγγιση 2-3 εργάσιμες μέρες

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39 € ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Για όλες τις αγορές από 39€ και άνω, στο Cretan Pharmacy σας κάνουμε Δώρο τα έξοδα αποστολής!

Στις περιπτώσεις αγορών μικρότερων από 39€, ισχύουν οι χρεώσεις που παρουσιάζονται αναλυτικά στην αντίστοιχη σελίδα «Χρεώσεις Αποστολών & Τρόποι πληρωμής».

 

Σημείωση:Για τις παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται Σάββατο ή ημέρα αργίας, σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή τους θα γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εφόσον φυσικά τα προϊόντα υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα.
Επιπλέον, οι παραγγελίες προς παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα οι οποίες πραγματοποιούνται ημέρα Σάββατο, δεν παραλαμβάνονται αυθημερόν.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ & ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ

Το φαρμακείο μας πραγματοποιεί επιπλέον, αποστολές στην Ευρώπη αλλά και σε όλες τις χώρες του κόσμου!

Στην περίπτωση αυτή, η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω των εταιρειών courier ACS και DHL, οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες διεθνούς μεταφοράς με ιδιαιτέρως οικονομικές τιμέςαξιοπιστία και ασφάλεια. Τα προϊόντα αποστέλλονται και παραδίδονται κατ' οίκον. Ο μέσος χρόνος παράδοσης των προϊόντων, είναι κατά προσέγγιση 7-15 μέρες για Βαλκάνια και Ευρώπη και 10-20 μέρες για τις υπόλοιπες χώρες εκτός Ευρώπης.

Σχετικά με το κόστος μεταφοράς, αυτό εξαρτάται πρωτίστως από τη χώρα προορισμού της αποστολής και επιπρόσθετα από το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση σχετικά με τη διαδικασία αποστολής στο εξωτερικό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση : orders@cretan-pharmacy.com .

8