Πολιτική Επιστροφών - Ακυρώσεων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Το Cretan Pharmacy παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής προϊόντων, με βάση τις συνθήκες που αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω.
Σε κάθε περίπτωση, παρακαλείσθε πριν την επιστροφή να επικοινωνείτε πρώτα μαζί μας.

 

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:


  • Ελαττωματικά προϊόντα – Προϊόντα με πεπερασμένη ημερομηνία λήξεως – Προϊόντα των οποίων η διαφημιζόμενη περιγραφή δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις λάθους από την πλευρά του φαρμακείου μας, σας επιστρέφουμε πλήρως το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας καθώς και στα πιθανά έξοδα αποστολής. Για την αποστολή της επιστροφής δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα.

  • Μη ελαττωματικά προϊόντα

Για οποιαδήποτε αιτιολογία ή στην περίπτωση που ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την αγορά των προϊόντων, διατηρεί το νόμιμο δικαίωμα να προχωρήσει σε ακύρωση της αγοράς και επιστροφή των προϊόντων, εντός όμως αυστηρά 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους. Στην περίπτωση αυτή, το Cretan Pharmacy σας εγγυάται την πλήρη επιστροφή της αξίας των προϊόντων και των εξόδων αποστολής στην περίπτωση που υπήρχαν. Για την επιστροφή των προϊόντων, τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Γενικότερα σε κάθε περίπτωση, ισχύουν οι παρακάτω όροι:

 

  • Δεν γίνονται επιστροφές σε γάλατα, είδη βρεφικής διατροφής, καθώς και προϊόντα ψυγείου και άλλα ευπαθή, για λόγους ασφάλειας και ποιότητας.
  • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές αποκλειστικά στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και δεν έχει ανοιχτεί η αρχική τους συσκευασία. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή. Επιπλέον απαραίτητο είναι τα προϊόντα προς επιστροφή να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής αγοράς ή από αντίγραφο αυτής, ενώ η συσκευασία επιστροφής τους θα πρέπει να είναι σε κουτί ή ειδική συσκευασία, ώστε να μην καταστρέφεται το προϊόν.
  • Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 15 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από το φαρμακείο μας. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε είτε με πιστωτική /χρεωστική κάρτα είτε με τραπεζική μεταφορά/e-banking, θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής του κάρτας ή επιστροφή του ποσού της παραγγελίας στο λογαριασμό του πελάτη.
  • Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου θα πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.
  • Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση, την τράπεζα, τον δικαιούχο λογαριασμού καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας σας που αφορά την επιστροφή. Αυτό θα γίνεται σε διάστημα εντός 15 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από το φαρμακείο μας.
  • Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το Cretan Pharmacy έχει το νόμιμο δικαίωμα να μην αποδεχτεί τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάσταση ή επιστροφή της αξίας της παραγγελίας.
  • Στην περίπτωση που έχει γίνει ειδική παραγγελία (π.χ. μεγάλες ποσότητες  ή προϊόντα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα), δεν θα γίνεται δεκτή καμία επιστροφή.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

 

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά καλώντας στο 28210-92447, είτε αποστέλλοντάς μας e-mail στο manager@cretan-pharmacy.com με τον αριθμό της παραγγελίας σας, το ονοματεπώνυμο που την πραγματοποιήσατε καθώς και το τηλέφωνό σας. Το Cretan Pharmacy θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας σας και πιθανόν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Προσοχή! Μετά την αποστολή της παραγγελίας από το Φαρμακείο μας, δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις!
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, το Cretan Pharmacy διατηρώντας όλα τα νόμιμα δικαιώματα αναφέρει ρητά  ο αγοραστής υποχρεούται να καταθέσει τα έξοδα αποστολής μέσω τραπέζης στο Cretan Pharmacy.

Επιπλέον, στις περιπτώσεις αγοραστών με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών, το Cretan Pharmacy διατηρεί το νόμιμο δικαίωμα να μην δέχεται αντίστοιχες παραγγελίες.

 

Σημείωση:
Όλοι οι παραπάνω όροι επιστροφών και ακυρώσεων αφορούν παραγγελίες που πραγματοποιούνται εντός Ελλάδος και εντός χωρών της ΕΕ, σύμφωνα με τους αντίστοιχους κανονισμούς που ορίζονται. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει υποχρεωτικά να επικοινωνήσετε μαζί μας πρώτα πριν οποιαδήποτε διαδικασίας επιστροφής ή ακύρωσης της παραγγελίας σας, καθώς οι χρεώσεις για τα έξοδα αποστολής είναι διαφορετικές εκτός χώρας (αναλυτικές πληροφορίες για τις χρεώσεις αποστολών στο εξωτερικό θα βρείτε στην αντίστοιχη σελίδα «ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ & ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ» ).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Στην περίπτωση των παραγγελιών από χώρες του εξωτερικού εκτός ΕΕ, οι παραπάνω όροι δεν ισχύουν, καθώς καμία επιστροφή – ακύρωση δεν θα γίνεται δεκτή από το Cretan Pharmacy.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

8